Jogi közlemény

EU pályázat

Az MM-VILL. Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  • Az MM-VILL. Kft. weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.
  • Az MM-VILL. Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az MM-VILL. Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • Az MM-VILL. Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az MM-VILL. Kft.-től független változtatás történik, ezért – ha a törvény másként nem rendelkezik – az MM-VILL. Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
  • Az MM-VILL. Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. Az MM-VILL. Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
  • Az MM-VILL. Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az MM-VILL. Kft. weboldalai kapcsolódnak.
  • Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy az MM-VILL. Kft. azt – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az MM-VILL. Kft.-t.

Kérdése van? Segítünk!

Adatvédelmi tájékoztató

Telephely

2800 Tatabánya
Tavaszmező u. 4/C

Telefon

+36 20 504 8886